T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
EDİRNE / MERİÇ - Kavaklı Hürmüz ve İbrahim Ataş Ortokulu

Kavaklı Hürmüz ve İbrahim Ataş Ortokulu

Telefon
02844455163
Belgegeçer
02844455163
WEB
https://kavaklimeric.meb.k12.tr
Adres
KAVAKLI KÖYÜ KAVAKLI KÜME EVLERİ KAVAKLI HÜRMÜZ VE IBRAHIM ATAŞ ILKOKULU BLOK NO 188 MERİÇ / EDİRNE
Vizyon
Biz Kavaklı Hürmüz ve İbrahim Ataş Ortaokulu olarak vizyonumuz ; Eğitimin her kademesinde bireylere bilgi yüklemekten ziyade bireyleri hayata hazırlayan, bütün kademeleri ile tek vücut olup biz olma felsefesine inanmış model ve lider bir organizasyon olmak.
Misyon
Biz Kavaklı Hürmüz ve İbrahim Ataş Ortaokulu olarak misyonumuz; Ülkemizdeki yenilik ve gelişmeler ışığında, kurumlarımızın ve çalışanların verimliliklerini arttırmak suretiyle, öğrencilerimize çağdaş ve milli değerleri kazandırarak onları geleceğe hazırlamak ve kurumdan hizmet alan her kesime daha kaliteli hizmet sunmak
Başarılar
Öğretmen :6
Öğrenci :27
Derslik :4
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :450
Öğretim Şekli :Tam gün
Saatler
Başlangıç: 08.40 Bitiş : 15.15
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
Ulaşım
E-5´ten ulaşım için Edirne´nin Havsa ilçesinden Uzunköprü istikametine sapılır. Karayolu direk takip edilip Meriç yönüne devam edildiği zaman,Havsa´dan 45-50 km.sonra Kavaklı Köyü´ne ulaşılır. Uzunköprü - Meriç arasındaki karayolu köyün ortasından geçmektedir. Uzunköprü-Meriç arası çalışan otobüsler ile de köye ulaşım sağlanabilir.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Okulumuz Kavaklı Köyü´nde bulunmaktadır. Kavaklı Köyü kuzeyden Türkiye-Yunanistan sınırına 10km mesafededir. 10 km kuzeyinde Meriç Nehri, 10 km güneyinde ise Ergene Nehri bulunmaktadır. Köyün nehirlere yakın arazisi olmadığından sulamalı tarım yok denecek kadar azdır. Bu nedenle tarım ürünlerinin %90´a yakınını buğday ve ayçiçeği oluşturmaktadır. Bir ara ilçe görevi yapan köye şu an yaşayan halk 1923 yılında gelmiştir. Nüfusu 472´dir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Edirne iline 75 km, Meriç ilçesine 10 km uzaklıktadır. Ayrıca Uzunköprü ilçesine de 18 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Diğer Hususlar
Kurumumuz 11 köyün öğrencilerine hizmet sunan taşıma merkezi okuldur.Taşıması yapılan köyler Serem,Rahmanca,Küpdere,Olacak,Saat Ağacı,Akıncılar,Paşa Yenice,Yakup Bey,Karahamza,Merkez Köy Kavaklı ve Akçadam Köyleridir.
Yazdır